MVK Opleiding - vervolg OVK

MVK Opleiding als vervolg op OVK

Opleiding MVKDe MVK Opleiding – vervolg OVK is een zeer veelzijdige opleiding voor operationeel veiligheidskundige werkzaam in diverse functies en branches. Vanuit de wetgeving staat met name ook in de (proces)industrie veiligheid op een centrale plaats. Deze MVK opleiding biedt de mogelijkheid de informatiebehoefte en de daarbijbehorende doorontwikkeling bij operators en SHE-managers invulling te geven.

De instroom

Deze unieke opleiding is bedoeld voor veiligheidskundigen die hun OVK diploma reeds op zak hebben. Een OVK opleiding is het juiste voorbereidingstraject voor modules 2 en module 3 van deze MVK-vervolg opleiding.
Mocht u nog geen OVK diploma bezitten dan is een vooropleiding op MBO werk- en denkniveau plus technische vakkennis een certificatie-eis van Hobéon SKO.

De opzet en korte inhoud

De MVK-vervolg op OVK opleiding bestaat uit 2 modules van elk 5 lesdagen.

De eerste module ‘Veiligheidskundige verdieping’ rondt u af door het inleveren van 2 bedrijfsopdrachten op het gebied van V&G voorlichting & onderricht én bedrijfshulpverlening & noodplannen. Voor de 2e en laatste module van deze MVK-vervolg opleiding ‘Professionele vorming’ dient u nog één bedrijfsopdracht  over fysische omstandigheden in te leveren en uw scriptie te verdedigen (onder auspiciën van een examencommissie). Tot slot vindt er over beiden modules een schriftelijke examen plaats, waarna u bij voldoende resultaat, uw erkend MVK diploma in ontvangst kan nemen!

De opleiding is SKO-geaccrediteerd.

De uitstroom

Er zijn twee uitstroomniveaus:

  • MVK certificaat, wanneer 80% van de cursusdagen is gevolgd, 5 bedrijfsopdrachten zijn afgesloten met een voldoende en het schriftelijk theoretisch examen met een voldoende is afgesloten.
  • MVK diploma (SKO-accreditatie), wanneer 80% van cursusdagen is gevolgd, 5 bedrijfsopdrachten zijn afgesloten met een voldoende en het schriftelijk theoretisch examen met een voldoende is afgesloten én de scriptie (onderzoek, rapportage en verdediging) is afgesloten met een voldoende.

MVK-opleiding: digitaal en fysiek

Voor iedere lesdag hebben wij een digitaal webinar ontwikkeld, dat door de deelnemers van tevoren wordt bekeken. In de fysieke bijeenkomsten worden vragen over de stof en het webinar beantwoord en worden de nieuwe stof en de bedrijfsopdrachten verder besproken.

Het docententeam van onze veiligheidsopleidingen geeft extra service bij het maken van de vereiste bedrijfsopdrachten en biedt het herexamen van de OVK- en MVK-opleiding gratis aan als extra examenmoment. Op verzoek is ook een examentraining mogelijk.

De vervolgopleiding van de MVK is de HVK, ook van Gelling Veiligheid.

Voor meer informatie en verdere vragen kun je bellen (0180-319298) of mailen (secretariaat@gelling.nl) met Gelling Veiligheid.

Downloads:

OVK® is geregistreerd als handelsmerk door Gelling.

Start

De MVK-opleiding bestaat uit 2 vervolgmodules op de OVK-opleiding: module 2 en 3.
De opleiding vindt plaats op de trainingslocatie van Gelling Veiligheid in Capelle a/d IJssel of bij De Hofclub in Utrecht.

Datum en locatie

Module 2: 20 september, 4 en 18 oktober, 1 en 15 november 2023.
Module 3: 29 november, 13 en 20 december 2023, 10 en 24 januari 2024.

Examen: 7 februari 2024
Scriptieverdediging: maart 2024

De MVK-opleiding vindt plaats op de trainingslocatie van Gelling Veiligheid, Essebaan 73, Capelle a/d IJssel en/of bij De Hofclub, Niels Bohrweg 121.

Kosten

€ 3600,- ex btw voor het vervolg MVK opleiding van 10 lesdagen (2 modules)

Aanmelden

Bij aanmelding gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, het klachtenreglement en ons privacybeleid.
Als de door u beoogde opleiding vol zit, nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Na goedkeuring van uw aanmelding ontvangt u spoedig een bevestiging en de factuur. U dient zorg te dragen voor betaling van het cursusgeld vóór aanvang van de eerste lesdag.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, 0180 319298.

    Online aanmeldingsformulier


    De onderstaande velden zijn niet verplicht voor aanmelding; we kunnen contact opnemen zodra we deze nodig hebben.