DATA
Data voor 2019 (de 14e editie)
12 maart 2019, 19 maart 2019, 9 april 2019, 16 april 2019 en  7 mei 2019

Tijden: start om 13.00 uur, einde om 20.00 uur, incl. diner

Accreditatiepunten: 6 SKO-Hobeon punten

KOSTEN
€ 3500,- excl. btw. voor gehele leergang

LOCATIE
Hotel Van der Valk
Nieuwerkerk aan den IJssel

STAFDOCENTEN
ir. Jan Blok (ISZW), Mr. Jan Kees den Haan (Maet advocaten), Mr. Ingeborg Koopmans (Officier van Justitie, arr Breda), Mr. Jan Harmen Kwantes (hoofddocent), ing. Rudo Smits (Aboma, CE Markering)

ORGANISATIE
Gelling Publishing bv
TNO Innovation for life, gefaciliteerd door Bureau Poort

Wetgeving en Aansprakelijkheid

Download leaflet Wetgeving & Aansprakelijkheid 2019

Leergang Wetgeving en Aansprakelijkheid 2019 – geheel herziene editie.

Stel zelf uw unieke programma samen met een minimum van 2 dagen (4 dagdelen).

Lees er alles over in het leaflet Wetgeving & Aansprakelijkheid 2019.

In 2019 gaat alweer de 14de editie leergang Wetgeving en Aansprakelijkheid van start.

Voor wie?

Deze leergang, bedoeld voor (arbo) professionals, gaat door waar de reguliere opleiding stopt. In de praktijk is gebleken dat (arbo) professionals in hun dagelijks werk regelmatig te maken krijgen met problemen waarbij kennis van de wetgeving en de rechtspraak of jurisprudentie heel goed van pas komt. Maar die kennis is niet altijd aanwezig, of up-to-date. De veertiende editie van de leergang wetgeving en aansprakelijkheid biedt een uitstekende gelegenheid om praktijkgericht kennis op te doen en verder te verdiepen.

De leergang

Door een evenwichtige mix van theorie en praktijk zal de deelnemer met diverse aspecten van wetgeving en rechtspraak of jurisprudentie kennismaken. Verdieping van de lesstof staat in deze vijf-daagse leergang centraal: niet alleen als het gaat om (werkgevers)aansprakelijkheid, maar ook om aansprakelijkheid voor opstallen, vertegenwoordigers, zaken, bedrijfsuitoefening, personeelsfeesten e.d. Er is tevens voldoende ruimte voor het behandelen van door de deelnemers zelf ingebrachte casuïstiek. Gestreefd wordt naar het vermeerderen van kennis en inzicht in wetgevingsprocessen met heel veel jurisprudentie.

Meerwaarde

Daarnaast wordt door deskundige juridische praktijkdocenten ook een aantal onderwerpen behandeld dat in de reguliere opleidingen niet aan bod komt, zoals bouwregelgeving, warenwet en productveiligheid. Ook wordt inzicht verschaft in de processen die een rol spelen bij de medezeggenschap en in de rol van de professional in dat proces.

Gratis iPad mini

Unieke actie: bij inschrijving voor de gehele Leergang Wetgeving en Aansprakelijkheid ontvangt u gratis een iPad mini met daarop al het cursusmateriaal van de Leergang.