OVK

Trainingen, cursussen en opleidingen voor veiligheidsprofessionals. Dat is waar Gelling Publishing & Training in is gespecialiseerd. Iedereen die te maken krijgt met veiligheidsrisico’s, kan bij ons terecht om kennis en ervaring op te doen over veiligheidskunde. Sinds 2013 met succes op de veiligheidsopleidingenmarkt : Operationeel Veiligheidskundige, oftewel de OVK opleiding. Eerstvolgende startdata  van de diverse OVK opleidingen  is 9 april in Den Bosch,  8 mei in Woerden, 15 mei Harderwijk en 5 september  in Rotterdam. Mail voor alle startdata naar secretariaat@gelling.nl

Het vervolg op de OVK is de MVK opleiding en wel module 2 en module 3, start 11 april 2019 as., ook in Woerden en Rotterdam. Mailt u ons voor meer informatie (secretariaat@gelling.nl)

OVK kan als module één van de opleiding MVK (Middelbaar Veiligheidskundige) gevolgd worden. Deze opleiding wordt in drie varianten aangeboden: voor de industrie, voor de bouw en de reguliere variant voor de zorg, het onderwijs en de overheid. Wanneer u de opleiding OVK succesvol heeft afgerond, krijgt u een vrijstelling voor de eerste module van de MVK opleiding.

Net als al onze opleidingen, trainingen en cursussen, wordt de OVK opleiding gegeven door docenten uit de praktijk. De opleiding bestaat uit vijf trainingsdagen van elk twee dagdelen, twee bedrijfsopdrachten en als afsluiting volgt het examen met 50 multiple-choice vragen. Onderwerpen die tijdens de opleiding aan bod komen, zijn arbozorg, wetgeving, arbeidsmiddelen, arbeidsplaatsen, gevaarlijke stoffen en risicobeheersing. Een voorwaarde om examen te mogen doen, is dat u in het bezit bent van het diploma VCA-VOL of VVI-VOL. Of dat u deze op de examendag haalt.

Zorg dat u als veiligheidskundige over voldoende deskundigheid en parate kennis beschikt voor zowel uzelf als uw collega’s. Met de opleiding OVK (Operationeel veiligheidskundige) van Gelling Publishing & Training zet u daarmee al een grote stap in de juiste richting. Wilt u meer weten over deze en al onze andere opleidingen en trainingen? Neem dan contact met ons op.

Lees meer over de opleiding OVK en de inzet van OVK-ers bij bedrijven in het OVK-Magazine van Gelling Veiligheid

OVK Examen

OVK Examen